Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nositelj nezavisne liste za 4. izbornu jedinicu (Osječko-baranjska i Virovitičko-podravska županija) Boris Mikšić izjavio je danas u Osijeku kako biračima, koji su zasićeni stranačkim programima, nudi platformu temeljenu na jakom gospodarstvu i razvoju novih tehnologija.


Na današnjem predstavljanju svoje Nezavisne liste Mikšić je kazao da "Hrvatskoj treba vratiti dostojanstvo" te da se "neće prikloniti ni jednoj opciji koja će nas na koljenima gurati u Europu", ocijenivši kako Hrvatska može razmišljati o ulasku u Europsku uniju, jedino kad gospodarski ojača.

Vezani članci Slika nije dostupna Nezavisna lista izbrisana s kandidacijske liste vijeća gradskih četvrti Slika nije dostupna Kregar i Srića predstavili Nezavisnu listu

Ulazak u EU, isto kao i pristupanje NATO savezu trebao bi biti
predmet nacionalnog referenduma. Tako velike odluke ne mogu donositi samo stranke, po svojoj ocjeni, jer su to odluke koje se tiču svih nas, rekao je Mikšić.

Dodao je kako će se, kao nezavisni kandidat, "snažno boriti protiv korupcije, jer ga ne zanimaju ničije interesne sfere" i jer je, kako kaže, "nepotkupljiv".

Mikšić je istaknuo kako će na parlamentarnim izborima sa svojom listom nastupiti jedino u 4. izbornoj jedinici te da će listu, za koju je, kako tvrdi, prikupio više od tisuću potpisa, predati sutra.

Dodao je da će kampanju financirati vlastitim sredstvima, a na novinarski upit odgovorio je da za predizborne aktivnosti planira utrošiti od 1 do 1,2 milijuna kuna.