Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: Biljana Borzan dala ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica osječkoga SDP-a Biljana Borzan dala je ostavku na vijećničko mjesto u osječkome Gradskom vijeću te je otišla na bolovanje prije porođaja.

"Mislim da sam nakon naporne predizborne kampanje i za parlamentarne i lokalne izbore zaslužila otići na redovno trudničko bolovanje", izjavila je  Biljana Borzan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na prozivke Biljane Borzan Gradonačelnik Bubalo opovrgava optužbe SDP-a Slika nije dostupna Polančec odbacio optužbe da Vlada nije reagirala na rast cijena i inflacije

Dodala je kako je ušla u deveti mjesec trudnoće te da joj je odmor i te kako potreban.

Dogovori između HDSSB-a i osječkoga SDP-a vezani za predsjedničko konstituiranje Gradskoga vijeća teku, rekla je, dodajući kako njezina ostavka "nema nikakve veze sa špekulacijama da je otišla jer se HDSSB povezuje s Branimirom Glavašem".

O tome tko će ju zamijeniti na mjestu vijećnika odlučit će vodstvo osječkoga SDP-a.

Ne znači da osoba koja je na listi iza mene mora biti sljedeći SDP-ov vijećnik, rekla je Biljana Borzan, dodajući da će se ipak najprije razgovarati s Jadrankom Blaško, koja je sljedeća na listi.

Također je izjavila kako ne bi bilo korektno prema HDSSB-u, s kojim dogovaraju konstituirajuću sjednicu Gradskoga vijeća, najavljenu za 27. prosinca, da zbog svojega stanja ne dođe na tu sjednicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene