Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Đakovo protiv Zagreba

'Ja ne znam tko mene može izbaciti iz SDP-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je SDP donio odluku o povlačenju iz koalicije s Glavaševim HDSSB-om u skupštini osječko-baranjske županije, te preporučio svim lokalnim podružnicama da učine isto, lokalni SDP-ovci očito ne slušaju svoga šefa Zorana Milanovića.

Prvi mu je leđa okrenuo SDP-ov gradonačelnik Đakova. Đakovački SDP ostaje čvrsto u koaliciji s HDSSB-om, jer su tako, kaže Zoran Vinković, odlučili birači na izborima. Odmazde središnjice stranke se ne boji. U SDP-u, pak, kažu da su odnosi u stranci stabilni i da nema govora o raskolu unutar stranačkih redova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavlja bez stranačke iskaznice Vinković izašao iz SDP-a: 'Milanović je gubitnik' Slika nije dostupna SDP ga planira isključiti iz stranke Zoran Vinković suspendiran sa svih stranačkih dužnosti

'Ja ne znam tko mene može izbacit iz SDP-a. Ja sam u SDP-u od 90-te, kad mnogi nisu ni znali što je SDP i što je socijaldemokracija', rekao je Zoran Vinković, gradonačelnik Đakova. 'Mi smo državotvorna stranka, poštujemo zakone Hrvatske i Ustav RH, i suradnja sa takvom strankom je nemoguća i štetna', pojasnila je Biljana Borzan, članica Predsjedništva SDP-a.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene