Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turisti na meti

OPREZ na moru: Lopovi haraju obalom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Zadra proteklog su dana lopovi itekako pljačkali po plažama i kampovima.

U mjestu Pakoštane nepoznati je počinitelj provalio u kamp kućicu Nizozemcu i otuđio nekoliko tisuća kuna, dok je lopov u Sukošanu otuđio brod marke ' Kuster 15', javlja zadarska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ih je ulovila Napili se kao zvijeri pa pucali iz kuće kraj Karlovca: Pogledajte gdje ih je policija ulovila i koliko su napuhali Alma A. s djecom potraga i dalje traje Strašan slučaj šokirao regiju: Alma je s troje djece skočila u rijeku zbog muža nasilnika, objavili da su pronašli tijelo druge djevojčice

Danci nisu imali sreće u Zatonu, ostali su bez bicikla i iPhonea. Lopovi su ordinirali i po Viru, gdje su iz jednog apartmana 48- godišnjakinji ukrali torbu s dokumentima i novcem u vrijednosti desetak tisuća kuna, dok su iz drugog, Austrijancima također otuđili torbu sa novcem i dokumentima u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Na Pagu je u autokampu nepoznati počinitelj iz kamp kućice ukrao nekoliko tisuća kuna.

>> Uhićena trojka koja je u 2 godine počinila 23 krađe

U Betini u autokampu lopov je provalio u ukupno četiri kamp prikolice iz kojih je na štetu dva mađarska državljanina, jednog austrijskog i jednog njemačkog državljanina otuđeni novac i tehnički predmeti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene