Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su počinilio 23 kaznena dijela krađa i teških krađa uhićena je provalniča trojka koja je počinila ukupnu štetu od 35,000 kuna.


Ekspertni kriminalisti otkrili i uhitili zdenačku provalničku trojku. Nakon javnog prosvjeda opljačkanih građana Općine Zdenci, koji su najavili da će sami štiti svoja dvorišta i imovinu od kradljivaca koji su ove godine počinili više od 20 provalnih krađa PU Virovitičko-podravska formirala je ekpertni tim kriminalista koji su otkrili i uhitili kradljivce.

Vezani članci Španjolski policajci U Španjolskoj pala banda lopova s hrvatskim putovnicama: Jedna od uhićenih u odjeći je skrivala luksuzne satove i nakit Lopovi, ilustracija Uštedjeli vrijeme policiji: Lopovi uhvaćeni na djelu na nevjerojatan način, namjere im se obile o glavu

Od 2010. godine do 9. srpnja ove godine 32-godišnjak, 30-godišnjakinja i 22-godišnjak počinili su na području Zdenaca i Orahovice 23 kaznena djela krađa i teških krađa tijekom kojih su vlasnicima nanijeli štetu od oko 35.000 kuna. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.