Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Online rezervacije za letove Lufthansa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od veljače ove godine za letove Lufthanse možete se prijaviti iz udobnosti svoga doma ili iz ureda, bez nepotrebnog čekanja u redovima na check-in šalterima zračne luke Pleso.

Time ćete uštedjeti svoje vrijeme i izbjeći nepotrebna živciranja. Postupak prijave je jednostavan. Jedini uvjet je da za svoje putovanje imate kartu u elektronskom obliku tzv.ETIX. 

Pročitajte i ovo Specijalne potrojbe Irana Odmazda Irana Sukob na Bliskom istoku kuha, velika njemačka kompanija objavila: "U pripravnosti smo, bojimo se odmazde!" Osoblje Lufthanse ponovo u štrajku Nezadovoljni plaćom Novi štrajk osoblja poznate aviokompanije: Pripazite ako putujete

Jedini uvjet je da za svoje putovanje imate kartu u elektronskom obliku tzv.ETIX. Na www.lufthansa.com  možete, 23 sata prije leta, izvršiti prijavu za let te odabrati željeno sjedalo.

Pomoću štampaca ispišite svoju ukrcajnu propusnicu i spremni ste za let. Ukrcajna propusnica sadrži barcode koji sadrži sve relevantne informacije te se dolaskom u zračnu luku mozete uputiti izravno na kontrolu putovnica. U slučaju da posjedujete prtljagu koju želite predati, uputite se na šalter za brzu predaju prtljage tzv. "drop-off" šalter.

Otkrijete svijet! Dvije nove kineske destinacije u Lufthansa ponudi, Nanjing i Shenyang, možete pronaći po posebnoj ponudi od 720EUR (aerodrom.pristojbe i TSC uključeni u cijenu). 

Cijelokupnu ponudu možete pronaći na www.lufthansa.com .

Želite li primati naše posebne ponude putem Vaše elektronske pošte, možete se prijavit ovdje www.lufthansa.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene