Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Olujno nevrijeme poharalo istok Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dana 01. ožujka u poslijepodnevnim satima olujno nevrijeme zahvatilo je područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Varaždinske i Karlovačke županije.

Na području svih županija jak vjetar prouzročio je mnoge kvarove na visokonaponskoj i niskonaponskoj mreži, te je dolazilo do prekida u opskrbi električnom energijom, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje. 

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Tuča, ilustracija Na drugom kraju sunce VIDEO Nevrijeme zahvatilo Zagreb i okolicu, u dijelovima grada padala tuča

Na neke prometnice bila su srušena stabla ili grane sa stabala, ili je jak vjetar nanio limove, daske i druge predmete na kolnik, zbog čega je bilo manjih poteškoća u prometu.

>> Video: Snažno nevrijeme poharalo Europu, poginulo osam osoba 

U Virovitičko-podravskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji zabilježena su i oštećenja krovova kuća.
Po prestanku vjetra nadležne ekipe su krenule na sanaciju oštećenja i većina kvarova je do večernjih sati otklonjena.
Prema izvješćima s pogođenih područja, nije bilo ozlijeđenih osoba.

Istovremeno, olujno nevrijeme s vjetrovima koji su puhali i do 200 kilometara na sat, pogodilo je zapad Europe, a život je izgubilo najmanje deset osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene