Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova runda

VIDEO Butković se snimio s kravom: "Zorane, kako te ne zapeče savjest?"

Oleg Butković oglasio se na Facebooku i ponovo poslao poruku Zoranu Milanoviću.

Ministar Oleg Butković ponovo je na svojem Facebooku objavio poruku predsjedniku Zoranu Milanoviću.

"Zorane, čujem da si mi iz Splita opet prijetio da ću nositi prugastu uniformu i da ćeš mi sve uzeti. Kako te bar malo ne zapeče savjest kad to izgovaraš? Stvarno bi mi i nju uzeo?" napisao je Butković uz objavu videa na kojem hrani i tepa kravi.

"Neće tebe meni nitko uzeti. Ni Zoran ni njegov rođak", rekao je.

Podsjetimo, Milanović je Butkovića danas nazvao "bushido krčmarom iz Novog Vinodolskog i novim predsjednikom HDZ-a", a Butković je i jutros predsjedniku poslao još jedno pismo na Facebooku.

"Dobro jutro, Zorane, jučer si me hvalio, a danas bi me hapsio. Što se u međuvremenu promijenilo? Ja i dalje radim isti posao, još je više projekata završeno, jedina su razlika ona dva pitanja koja sam ti postavio i na koja još nisi odgovorio. I sad sam lopov i sve bi mi uzeo. Iza mene će, kako si i sam rekao u Rijeci 15. 6. 2022., ostati završeni projekti, a iza tebe ostaje samo posijano sjeme zla, mržnje i destrukcije", napisao je Butković.

Pročitajte i ovo Predsjednik Republike Zoran Milanović Spomenuo i iseljenike Milanović na Braču: "Jedini smo slavenski narod čiji je identitet određen morem"

"Kako bi rekao pokojni Vlado Gotovac u čuvenom govoru ispred zgrade komande 5. vojne oblasti: 'Sramit će ih se njihove obitelji jer su uništavali tuđe obitelji.' Srdačan pozdrav, Oleg", dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene