Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njegova priča

Oglasio se šef Sabora nakon što se u javnosti pojavila slika na kojoj pozira s osumnjičenim koji je opljačkao Inu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prenosimo priopćenje Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora vezano za fotografiju koja je objavljena u medijima i na društvenim mrežama pojedinih saborskih zastupnika.

Nakon što su se danas na društvenim mrežama pojavile dvije fotografije od kojih na jednoj premijer Andrej Plenović pozira s nekadašnjim direktorom u Ini Damirom Škugorom, koji je u središtu megaafere, a na drugoj šef Sabora Gordan Jandroković pozira također sa Škugorom, priopćenjem se oglasio Ured predsjednika Hrvatskoga sabora.

Pročitajte i ovo Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Teške riječi Plenković prozvao tri stranke: "Svi su korumpirani. Žele porobiti institucije progona, to je jasno kao dan" Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit"

"Fotografija je nastala tijekom događaja organiziranog od strane Područnog odbora HDZ-a Maksimir Grada Zagreba u studenom 2017. godine. Na taj događaj gospodin Jandroković pozvan je kao predsjednik Hrvatskoga sabora i tadašnji glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice. Tom prigodom fotografirao se s članicama i članovima Područnog odbora HDZ-a Maksimir. Radi se o uobičajenoj praksi i takve fotografije nastaju s brojnim građanima i članovima stranke koji se žele fotografirati s predsjednikom Hrvatskoga sabora.

I to je jedina poveznica koja postoji prema gospodinu Škugoru.

Vezano za slučaj Ina i preprodaju plina, predsjednik Hrvatskoga sabora daje punu potporu nadležnim državnim institucijama da utvrde što se točno događalo i tko su odgovorni pojedinci, bez obzira na njihovu stranačku pripadnost, te da ih sukladno zakonu sankcioniraju", poručili su iz Ureda. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene