Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilazak preko Ploča

FOTO: Nezapamćeni odron zatvorio cestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog odrona je zatvorena državna cesta D 512 Makarska-Vrgorac. Obilazak je preko Ploča ili autocestom.

Djelatnici Javnog parka prirode Biokovo izjavili su kako ne pamte takav odron stijene. Alpinisti će doći na mjesto događaja kako bi točno procijenili o čemu se radi, kako bi djelatnici Županijskih cesta odredili način kojima će odronjena stijena biti uklonjena. Napominju da se uslijed kiša, poledica i većih hladnoća ovakvi slučajevi mogu češće očekivati.

Pročitajte i ovo 13 rudara ostalo zatrpano u rudniku zlata u Rusiji - 1 Borba s vodom i stijenama Strašna nesreća u rudniku zlata: Dva dana u ruševinama zatrpano 13 rudara, ne zna se u kakvom su stanju Sanacija ruševnih kuća - 3 tko je odgovoran? Tri mjeseca nakon odrona u kojem je stradala devetogodišnjakinja ništa se nije saniralo: "Puno se priča, ali..."

Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju od vijadukta Bukovo do tunela Tuhobić, na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na dionici autoceste A 1, između čvorova Lučko i Jastrebarsko, od 15. +500 do 17. +700 km, prometuje se dvosmjerno.

Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence. Pojačan je putnički promet na izlazu na graničnim prijelazima Bregana i Macelj. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene