Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povjerenstvo za sukob interesa odbacilo

Odbačena prijava protiv Bandića zbog financiranja 'Dinamovih bokci'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijavu protiv Bandića odbacilo je Povjerenstvo za sukob interesa i to zato jer udruga Dinamovi nogometni bokci za pomoć bivšim nogometašima nikad nije ni osnovana, pa ni Bandić nije u sukobu interesa.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbacilo je prijavu tajnika Hrvatskog društva za zaštitu i promicanje ljudskih prava Branka Šerića za sukob interesa zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zbog financiranja udruge Dinamovi nogometni bokci.

Pročitajte i ovo PR Najveće okupljanje poduzetnika Najava konferencije i donatorske gala večere UGP-a Slika nije dostupna UOČI NOVE ODLUKE Mali distributeri goriva zavapili prema Vladi: ''Ugroženo nam je poslovanje i 1000 radnih mjesta"

Prijava je odbačena nakon očitovanja Bandića i Dinama da takva udruga nikad nije osnovana. Član Povjerenstva Vlaho Bogišić smatra, međutim, da je 'strašno da Tomislav Židak, najjače sportsko novinarsko pero u zemlji, objavljuje da se događa nešto što ni Bandić ni Damir Vrbanović nikad nisu namjeravali učiniti'.

Ustvrdio je da je iz očitovanja Grada i Dinama jasno da je osnivanje udruge, iz koje je bivšim nogometašima Dinama trebalo biti isplaćivano po pet tisuća kuna, odnosno ukupno 100.000 kuna mjesečno, najavljeno isključivo s namjerom prikupljanja političkih bodova.  Zaključio je zato da je riječ o spinu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene