Od 10. svibnja počinju prve isplate povrata poreza na dohodak.


Porezna uprava objavila je da u ponedjeljak 10. svibnja počinju prve isplate poreza na dohodak.

Podsjetimo, oni do 25 godina života ostvaruju pravo na 100 posto umanjenja porezne obveze, a mladi u dobi između 26 i 30 godina imaju pravo na 50 posto umanjenja porezne obveze.

Povrat poreza (Dnevnik.hr) Uskoro počinju isplate povrata poreza, mladima stižu najveći iznosi: Doznajemo što će biti s blokiranima

Ministar Beroš i ministar Marić sastali se s predstavnicima veledrogerija Ministar Marić o COVID dodatku i veledrogerijama: "Novac za dugove iz preraspodjela i rebalansa"

Obavijesti o privremenim poreznim rješenjima za povrat poreza na dohodak za prošlu godinu građanima počele su stizati od 27. travnja 2021. u korisničke pretince sustava e-Građani, a u ponedjeljak je poštom poslano 48.586 navedenih rješenja.

''Povrat više plaćenog poreza na dohodak i prireza izvršit će se negotovinski na tekući ili žiro račun otvoren kod poslovne banke. Iznimno, povrat više uplaćenog poreza i prireza isplatit će se u gotovom novcu za porezne obveznike koji nemaju otvoren tekući ili žiro račun kod banke, odnosno ako u trenutku izvršenja povrata poreza na dohodak ne ostvaruju primitke za koje postoji obveza isplate na račun'', ističu iz Porezne.