Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogorčeni građanin

Oblijepio mjesto plakatima s večere općinskih čelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Anđelić, vlasnik marine Marina vala u Vinišću, protekli je vikend po cijeloj općini polijepio tisuću plakata na kojima su prikazani općinski čelnici na večeri.

Anđelić, ogorčen na rad općinske vlasti jer njegova marina u koju je uložio dva milijuna eura nije uvrštena u općinski plan općine Marina te ju zbog toga već gotovo pet godina ne može legalizirati, obratio se građanima plakatima i popratnim tekstom. U njemu je naveo cijeli meni koji su općinski čelnici pojeli; od bifteka do lubina, komarče, škampa, palačinka i rožate s ukupnom cijelom od 2.325 kuna, piše E-Zadar.

Pročitajte i ovo Misteriozni plakat tata Damir Misteriozni plakat osvanuo uz zagrebačku cestu: "Sine, javi se..." HDZ-ov plakat upućen splitskom gradonačelniku Ivici Puljku Rastu tenzije HDZ plakatom sprdao Puljka, ubrzo stigao odgovor: "Nije sramota biti nepismen, sramota je biti drzak i nepismen"

Tisuću plakata polijepljenih po cijeloj općini trebala bi dokazati građanima da općinski čelnici, koji večeraju s predstavnicima zagrebačke tvrtke Arheo, igraju prljavu igru s  izrađivačima plana te sebi i odabranima pogoduju oko parcela, a neke kažnjavaju. Anđelić je na svojim plakatima pobrojao sve lokalne čelnike te uz imena napisao i njihove  grijehe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene