Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Objavljena fotografija odbjeglog pljačkaša Getroa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija objavila je danas fotografiju i opis 44-godišnjeg Željka Vrbata osumnjičenog da je prošlog tjedna sudjelovao u pokušaju pljačke Getroa u Sesvetama u kojoj je njegov partner ubijen, a drugi teško ranjen.

Odbjegli razbojnik visok je oko 1,75 metara, srednje tjelesne građe i svjetlo smeđe kratke kose. Riječ je o osobi s invaliditetom kojoj je oštećena jedna strana tijela, pa vuče nogu i šepa, dok mu je ruka na istoj strani tijela oduzeta, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija raspisala tjeralicu za pljačkašem zaštitarom koji je ukrao više od milijun kuna Slika nije dostupna Raspisana tjeralica za razbojnikom iz Getroa

Za razbojnikom se intenzivno traga, a danas smo se odlučili njegovu sliku s podatcima objaviti u medijima kako bi ga mogli prepoznati građani, izjavio je ravnatelj policije Marijan Benko nakon predstavljanja akcije Mir i dobro.

Željko Vrbat pobjegao je u utorak, 4. prosinca nakon neuspješne pljačke u osobnom automobilu "opel omega".

U pokušaju pljačke utrška trgovačkog centra Getro zaštitari Sokol Marića ranili su razbojnika Dubravka Marinića (40), koji je sat kasnije umro u bolnici i teško ranili Kristijana Čabraja (28). 

Obojica od ranije imaju policijske dosjee, kao i odbjegli razbojnik koji je poznat po imovinskim deliktimaa.

Benko je izvijestio da se intenzivno radi i na slučaju ubojstva
Davora Zečevića, trgovca drogom kojega je prošlog tjedna u zagrebačkom naselju Remete likvidirao nepoznati počinitelj.

"Angažiran je veliki broj kriminalista i policajaca, a MUP
razmjenjuje informacije i surađuje s drugim policijama putem Interpola ili bilateralno", rekao je Benko, dodavši da su neka vještačenja gotova, dok se neka još provode.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene