Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel ponovno iznenađuje.


Za svaki slučaj, prije skoka s nebodera, Vojko Obersnel svratio je u ured. ‘Ipak sam došao u kancelariju ujutro potpisati još što treba iako, nadam se da ću ipak doći i u ponedjeljak’, rekao je Obersnel. 52-godišnji gradonačelnik danas se po alpinističkom užetu spustio sa 66 metara visokog riječkog nebodera i sretno prizemljio na korzo. Riječani su ga pozdravili pljeskom. Povod je bio start sedme Međunarodne pustolovne utrke. Supruga baš i nije bila oduševljena njegovom avanturom, no on je sretno i zadovoljno aterirao.

Vezani članci Stan iz kojega je počeo požar u Trnskom - 1 Ušli smo u zgradu u Trnskom u kojoj je danas planuo veliki požar: Posvuda smrad paleži, niz zidove stanova slijeva se voda, ali slavine su stanarima i dalje - suhe Požar u Trnskom snimljen iz zraka Zagrebački vatrogasci objavili snimku požara u Trnskom snimljenu dronom, pogledajte kako je izgledalo spašavanje jedne osobe sa zadnjeg kata

Okupljeni građani bili su oduševljeni gradonačelnikovim pothvatom. Organizatori tvrde da gradonačelnik nije imao povlašten tretman. ‘Osoba je osoba, gradonačelnik je samo malo teža osoba tako da smo morali birati malo veći pojas za njega i to je to’, rekao je Elvir Sulić, direktor utrke. Nakon skakanja u bazen, bunge jumpinga i današnjeg spuštanja što je slijedeće? ‘Ne znam, ovisi što organizatori novo pripreme. Supruga je sad, nadam se, mirna’, rekao je Obersnel. A kako saznajemo već slijedeće godine riječki gradonačelnik mogao bi s padobranom iskočiti iz aviona - sebi za gušt.