Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje gradonačelnika

Obersnel se spustio sa 66 m visokog nebodera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel ponovno iznenađuje.

Za svaki slučaj, prije skoka s nebodera, Vojko Obersnel svratio je u ured. ‘Ipak sam došao u kancelariju ujutro potpisati još što treba iako, nadam se da ću ipak doći i u ponedjeljak’, rekao je Obersnel. 52-godišnji gradonačelnik danas se po alpinističkom užetu spustio sa 66 metara visokog riječkog nebodera i sretno prizemljio na korzo. Riječani su ga pozdravili pljeskom. Povod je bio start sedme Međunarodne pustolovne utrke. Supruga baš i nije bila oduševljena njegovom avanturom, no on je sretno i zadovoljno aterirao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ugasili ga vatrogasci VIDEO Gorio krov nebodera: Vatrena proslava Nove godine u centru Zagreba, poznat uzrok požara Vojni neboder za smještaj vojnika - 4 Nastavak problema Ništa od vojnog nebodera ove jeseni: Kamere Nove TV snimile su pukotine na fasadi, MORH šuti o uzroku

Okupljeni građani bili su oduševljeni gradonačelnikovim pothvatom. Organizatori tvrde da gradonačelnik nije imao povlašten tretman. ‘Osoba je osoba, gradonačelnik je samo malo teža osoba tako da smo morali birati malo veći pojas za njega i to je to’, rekao je Elvir Sulić, direktor utrke. Nakon skakanja u bazen, bunge jumpinga i današnjeg spuštanja što je slijedeće? ‘Ne znam, ovisi što organizatori novo pripreme. Supruga je sad, nadam se, mirna’, rekao je Obersnel. A kako saznajemo već slijedeće godine riječki gradonačelnik mogao bi s padobranom iskočiti iz aviona - sebi za gušt.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene