Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Hrvatskoj

Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život"

Aktualno Galerija Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta Foto: DNEVNIK.hr +0 Nulti pacijent Galerija 1/2 >>
Prije četiri godine u Hrvatskoj smo dobili nulte slučajeve koronavirusa - dvojicu braće. Jednome od njih koban je bio odlazak na nogometnu utakmicu u Milano. Pred kamere Dnevnika Nove TV stao je jedan od njih i razgovarao s reporterkom Sarom Duvnjak.

"On je bio baš ono nulti pa je na njega možda bio malo veći presing", ispričao je brat blizanac nultog COVID-19 pacijenta  u Hrvatskoj reporterki Dnevnik Nove TV Sanji Duvnjak.

Za Igora Vidića je susret s bratom blizancem koji se vratio s utakmice iz Milana značio i zarazu koronavirusom. "Vratio se i on je prvi završio sa simptomima gore u bolnici, a ja sam onda idući dan."

Pročitajte i ovo Psi iz kampa Borovik Monstruozni čin Gnjusan zločin kod Đakova: "Dvije male duše koje su svakoga dočekivali mašući repom"

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Ponovni rast napetosti Srbija uputila prosvjednu notu Hrvatskoj: Žestoko reagirali zbog izjava Grlića Radmana

Premijer Andrej Plenković javnosti je to priopćio na službenoj konferenciji za medije već istog dana. Već drugog dana obojica su bila u izloaciji.

"Sigurno hajmo reći traumatično iskustvo gdje se zapravo preko noći okrenuo svakodnevni život. Doslovno neki drugi paralelni svijet, nikad prije viđeno, gdje su nas kola hitne pomoći odvela iz stana pod rotirkama", ispričao je.

Što je još rekao reporterki, pogledajte u prilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene