Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVO PODRHTAVANJE TLA

Zagreb i okolicu pogodio potres jačine 2,4 po Richteru - "Streslo po živcima opet..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb i okolica i večeras su se tresli. EMSC je prvotno javio da je potres bio jačine 1,9 po Richteru, no hrvatski seizmolozi nešto kasnije su izvijestili da je ipak bio jači - 2,4.

Podrhtavanja tla u Zagrebu ne prestaju. Kako je javio EMSC, u 20:24 sati Zagreb i okolicu pogodio je novi potres, jačine 1,9 po Richteru. Hrvatski seizmolozi nešto su kasnije objavili kako je potres ipak bio jači, 2,4 po Richteru.

Pročitajte i ovo Besplatna sljemenska žičara - 1 Svi na Sljeme Zagrepčani napokon dočekali i taj dan: "Odlična inicijativa, ali ne bi bilo loše još nešto" Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

Epicentar je ponovno bio u blizini Kašine i Markuševca, na području koje se gotovo svakodnevno trese već tjednima, nakon velikog potresa u ožujku ove godine. 

"Kao grmljavina pod nogama", "Kratka tutnjava i podrhtavanje", "Fino je zadrmalo", "Streslo po živcima opet...", neka su od svjedočanstava građana na EMSC-u.

Nastavak je to niza od nekoliko slabijih potresa koji su zabilježeni zadnjih dana, i pokazuje kako je ovo područje i dalje aktivno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene