Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je Siniša Hajdaš Dončić?

Novi ministar bivši je član HDZ-a, sluša Hladno pivo i probao je 'travu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući ministar mora, prometa i infrastrukture, Siniša Hajdaš Dončić, danas se u Humu na Sutli družio sa svojom budućom kolegicom Mirelom Holy.

Siniša Hajdaš Dončić istaknuo je kako je na njemu velika odgovornost, ali da će o prvim potezima govoriti tek kad ga Sabor potvrdi za ministra i kada se upozna sa situacijom u Ministarstvu.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić zbog govora o izborima upozoren na prostačenje u Saboru Prostote u Saboru VIDEO "To je sad stvarno malo previše": Pala psovka za govornicom, zastupnik ne vidi ništa sporno Hrvoje Vojković Poduzetnik i političar Vojkoviću presudili tulipani i božuri: Pokušao izvući 400.000 eura

Novinari su ga upitali o zdravstvenom stanju, a budući je ministar izjavio kako je prije tri godine imao bolest imunološkog sustava, no sada je dobro.

Na upit našeg novinara o pravilima odijevanja koje je donio u županiji (nema mini suknji i japanki), kazao je kako ista pravila ne misli nametati u Ministarstvu.

Našem je novinaru rekao kako voli slušati Erica Claptona i Hladno pivo, a prije mnogo godina probao je i 'travu'.

Hajdaš Dončić je, inače, bivši član HDZ-a, a o tome kaže kako je to 'stara lokalna priča'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene