Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišla s mjesta događaja

Novi detalji nesreće u Vukovaru: Vozačica je pretjecala kamion koji je propuštao dječaka i pokosila ga

Stravičan čin dogodio se sinoć u Vukovaru – vozačica je automobilom udarila dječaka, a potom pobjegla. Nije mu pružila pomoć, iako je bio teže ozlijeđen.

Policija ju je pronašla i uhitila vozačicu koja je u Vukovara autom udarila 15-godišnjaka te potom pobjegla bez da mu je pružila pomoć.

S pješačkog prijelaza na kojem se nesreća dogodila se s najnovijim informacijama u Dnevnik Nove TV javila reporterka Marina Bešić Đukarić.

"Neslužbeno sam doznala da se ovdje nalazio jedan kamion koji je dječaka propuštao, ali je vozačica kamion pretjecala i pokosila dječaka. Vukovarom također kruže priče da je zatim izašla iz vozila, prišla dječaku, vidjela da je u besvjesnom stanju, povukla ga u stranu i naprosto produljila dalje", rekla je Bešić Đukarić.

"Inače, ovo je jako prometna cesta jer spaja Vukovar s Borovom. Pješački prijelaz je označen, ali nema semafora", dodala je.

Pročitajte i ovo Ilustracija sramotno ponašanje Nevjerojatan slučaj: Udarila dijete na zebri, izašla iz auta, pomaknula ga i ostavila u nesvijesti

Vozačica je dva i pol sata nakon nesreće pronađena u Borovu. Prvi alkotest je bio negativan, ali je policija uzela uzorke krvi i urina te je već razgovarala s nekoliko svjedoka.

"Dobra vijest u svemu jest da je dječak izvan životne opasnosti. U vukovarskoj bolnici mu je pružena pomoć i utvrđeno je da ima težu ozljedu, a neslužbeno doznajem da se radi o prijelomu noge. Večeras bi trebao biti pušten kući", rekla je reporterka Dnevnika Nove TV.

"Vozačica je tijekom ispitivanja također puštena i čekaju je dvije kaznene prijave: jedna zbog prometne nesreće, a druga zbog nepružanja pomoći. Za prvu je predviđena zatvorska kazna do pet, a za drugu do tri godine", dodala je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene