Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sramotno ponašanje

Nevjerojatan slučaj: Udarila dijete na zebri, izašla iz auta, pomaknula ga i ostavila u nesvijesti

Žena (38) je uhićena, a testirat će je na alkohol nakon to je u nesvijesti na cesti ostavila maloljetnika kojeg je udarila.

PU vukovarsko-srijemska javlja kako su jučer u 19:27 dobili dojava o prometnoj nesreći u Ulici dvanaest redarstvenika u Vukovaru u kojoj je ozlijeđen maloljetnik.

"Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici utvrdili su kako se nepoznati vozač nepoznatim vozilom udaljio s mjesta prometne nesreće nakon što je naletio na maloljetnog pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Maloljetniku je pružena hitna medicinska pomoć u NMB "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen", navode.

Policija u 22 sata u Borovu pronaša automobil vukovarskih oznaka koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom.

"Nad automobilom je obavljen očevid te je utvrđeno da je njime upravljala 38-godišnjakinja. Vozačica je uhićena i nad njom provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela 'Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu' i 'Nepružanje pomoći'", kažu u policiji.

Od vozačice su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu.

Nadležnom državnom odvjetništvu policija će dostaviti kaznenu prijavu.

Vozačica je navodno pomaknula dječaka kojeg je udarila, pobjegla dalje i ostavila ga u nesvijesti.

Pijan i bez dozvole udario dijete pa pobjegao

I PU sisačko-moslavačka tragala je za bjeguncem.

Mladić (23) u subotu oko 19 sati u mjestu Bročice na novljanskom području vozio je automobil kutinskih registracija pijan. Imao je 2,3 promila, javlja PU sisačko-moslavačka i dodaje kako mu je i vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih negativnih bodova.

"Dolaskom do raskrižja, prilikom izlaska iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine sletio je s kolnika i udario u 18-godišnjaka i dijete koji su gurali bicikle. Nakon toga je pobjegao s mjesta događaja, a da oštećenima nije pružio pomoć, ali je ubrzo pronađen i uhićen", dodaje policija.

U prometnoj nesreći 18-godišnjak je zadobio lake tjelesne ozljede, dok su djetetu okvalificirane teške tjelesne ozljede.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći 23-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene