Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pogon Elektrane - toplane Zagreb u Zagorskoj ulici još sinoć prije 22 sata postigao je toplinske parametre koji odgovaraju vremenskim uvjetima za ovo doba godine, te je isporuka toplinske energije u zapadnom dijelu grada Zagreb ponovno normalizirana, priopćeno je danas uz Hrvatske elektroprivrede


To znači da se postigla pogonska spremnost koja je bila prije istjecanja vode iz vodovoda i oštećenja postrojenja Elektrane - toplane Zagreb uslijed plavljenja, do kojeg je došlo u ponedjeljak 16. veljače u ranim jutarnjim satima.

Vezani članci Slika nije dostupna Štede i smrzavaju se, a računi za grijanje sve veći Slika nije dostupna Radijatori su im zatvoreni i hladni, ali ponovno su dobili visoke račune za grijanje

Uz djelatnike HEP-a u sanaciji pogona pomogli su pravodobnom i profesionalnom intervencijom naši poslovni partneri iz tvrtki Končar, Simens i Turboteh.

Jutrošnje poteškoće koje su naši kupci koji se nalaze na krajnje zapadnim dijelovima grada još neko vrijeme imali vezane su za izjednačavanje temperature u sustavu, navodi u priopćenju glasnogovornik HEP-a Radomir Milišić.