Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Država mora oprati svoj prljavi veš i dobro je da se održava sjednica Vijeća', izjavio je odvjetnik Damira Polančeca, Anto Nobilo.


'Mi smo tu na strani pravde i utvrđivanja istine. Prema tome, meta ili tema su Oliver Grbić, Tomislav Karamarko, Jadranka Kosor i tako dalje', rekao je Nobilo prije i dodao da je Polančec spreman sve ponoviti tužiteljima ukoliko dođe do službene istrage DORH-a.

Vezani članci Sjednica VNS-a Nakon gotovo četiri sata vijećanja stigli su detalji o tome što su zaključili na VNS-u Andrej Plenković i Zoran Milanović Predsjednik traži sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost: ''Postoje teme oko kojih se naši stavovi razlikuju, ali kada je u pitanju moguća ugroza...''

'Od sjednice Vijeća očekujem ozbiljne odluke koje će onemogućiti upotrebu policijskog aparata u represivne svrhe protiv političkih protivnika. To je neprimjereno za jednu demokratsku državu', izjavio je Nobilo. 'Isto tako, nadam se da prijedlozi Jadranke Kosor o zaštiti države, odnosno institucija, neće proći jer su besmisleni. Naime, nije Polančec terorist da ugrožava institucije', rekao je Nobilo.

'Jadranka Kosor zasigurno želi da se donesu zakoni koji bi zaštitili nju, Šeksa i ostalu ekipu od bilo kakve kritike', izjavio je Polančecov odvjetnik i osvrnuo se na jučerašnji žestoki napad Vladimira Šeksa na njega.

'To znači da im smetam, a to je dobro. Najgore je kad se oni razmašu, kad su ugroženi djelovanje se smanjuje, a polje djelovanja pravne države se širi. Rekao sam, veliki dan za pravnu državu će biti kad Šeks otiđe u penziju', dodao je Nobilo.