Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polančecov odvjetnik vraća udarac

Nobilo: Kad Šeks ode u penziju bit će to veliki dan za pravnu državu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Država mora oprati svoj prljavi veš i dobro je da se održava sjednica Vijeća', izjavio je odvjetnik Damira Polančeca, Anto Nobilo.

'Mi smo tu na strani pravde i utvrđivanja istine. Prema tome, meta ili tema su Oliver Grbić, Tomislav Karamarko, Jadranka Kosor i tako dalje', rekao je Nobilo prije i dodao da je Polančec spreman sve ponoviti tužiteljima ukoliko dođe do službene istrage DORH-a.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

'Od sjednice Vijeća očekujem ozbiljne odluke koje će onemogućiti upotrebu policijskog aparata u represivne svrhe protiv političkih protivnika. To je neprimjereno za jednu demokratsku državu', izjavio je Nobilo. 'Isto tako, nadam se da prijedlozi Jadranke Kosor o zaštiti države, odnosno institucija, neće proći jer su besmisleni. Naime, nije Polančec terorist da ugrožava institucije', rekao je Nobilo.

'Jadranka Kosor zasigurno želi da se donesu zakoni koji bi zaštitili nju, Šeksa i ostalu ekipu od bilo kakve kritike', izjavio je Polančecov odvjetnik i osvrnuo se na jučerašnji žestoki napad Vladimira Šeksa na njega.

'To znači da im smetam, a to je dobro. Najgore je kad se oni razmašu, kad su ugroženi djelovanje se smanjuje, a polje djelovanja pravne države se širi. Rekao sam, veliki dan za pravnu državu će biti kad Šeks otiđe u penziju', dodao je Nobilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene