Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DIGNUT I VOJNI HELIKOPTER

Sretan kraj potrage: Spašeni Nizozemci za kojima se tragalo na Pagu, među njima je bilo i dvoje djece

Pronađena nizozemska obitelj
Pronađena nizozemska obitelj HGSS
Aktualno Galerija Potraga za Nizozemcima na Pagu Potraga za Nizozemcima na Pagu Foto: Twitter MORH Pronađena nizozemska obitelj Pronađena nizozemska obitelj Foto: HGSS Pronađena nizozemska obitelj Pronađena nizozemska obitelj Foto: HGSS +0 Pronađena nizozemska obitelj Galerija 1/4 >>
Četvero državljana Nizozemske nestalo je danas na Pagu, no potraga je uspješno okončana u večernjim satima.

Četvero državljana Nizozemske nestalo je danas na području brda Panos na Pagu, a u potrazi je sudjelovao i helikopter Mi-8 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Za nestalim Nizozemcima tragali su pripadnici HGSS-a, a vojni helikopter angažiran je na zahtjev gospićkog Centra 112, izvijestio je MORH.  

Pročitajte i ovo Pripadnici Hrvatske vojske u službi glasali su na posebnim biračkim mjestima - 3 Posebna biračka mjesta Izašli na birališta: Pogledajte kako su glasali hrvatski vojnici i vojnikinje Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Nizozemci, od kojih je dvoje djece, pronađeni su u večernjim satima,

"Danas u popodnevnim satima na Centar 112 Gospić dolazi dojava da je četvero stranih državljana, od čega dvoje djece, dehidrirano i dezorijentirano na otoku Pagu.

Ubrzo su locirani nedaleko od vrha Panos. Na teren se odmah upućuje tim dežurnih letača spašavatelja s helikopterom HRZ-a. U međuvremenu se zdravstveno stanje ženske osobe pogoršava.

U 19:10 sati tim letača spašavatelja ih ukrcava u helikopter, svi zbrinuti i transportirani su u zrakoplovnu bazu Zemunik, odakle su ih preuzeli tim HMP i tim HGSS Stanice Zadar", navedeno je u priopćenju HGSS-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene