Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nailox

Neugledni nokti odlaze u povijest! Žene otkrivaju trikove za zdrave i uredne nokte u svakom trenutku

PR
PR Foto: PR
Čak i ako vam se nokti listaju, mislite da su slabi i da im nema pomoći, vjerojatno samo trebate slijediti nekoliko jednostavnih pravila i nabaviti dobar pribor.

U 2020. smo naučili koliko je važno znati napraviti sam sebi manikuru i pedikuru, a mnogi koji su to naučili raditi kako treba više ne plaćaju skupe tretmane. Lijepo oblikovani nokti, bez zanoktica, mrtve kožice, neravnina i napuknuća pokazat će da ste osoba koja brine o sebi i plijeni profinjenošću, pa čak i ako nisu dugi i nalakirani.

Oblikovati nokte na rukama i nogama i imati mekane i njegovane pete zbilja nije teško, samo treba slijediti nekoliko pravila. Još jedna bitna stavka je dobar i kvalitetan set za njegu noktiju bez kojeg nema dobrih rezultata.

PR PR Foto: PR

Pronašli smo povoljan, a zbilja kvalitetan set Nailox, koji ima sve što vam treba za manikuru i pedikuru kod kuće. Naučite kad koristiti škarice, kad grickalicu, kako turpijati nokte i ukloniti pukotine na petama i uživat ćete u ritualima kućne manikure i pedikure.

Kako urediti nokte, a da ih pritom ne uništite?

U Nailox setu dolaze tri grickalice za skraćivanje noktiju, od kojih je jedna za nokte koji imaju tendenciju urastanja. Koristite njih ili škarice za skraćivanje noktiju, a ne turpiju kao što mnogi savjetuju.

Kvalitetnom turpijom iz seta s lakoćom ćete oblikovati nokte. Turpijajte blagim pritiskom u jednom smjeru. Ako turpijate energično lijevo-desno, uništavate strukturu nokta i on će se listati.

Uz pomoć pribora za potiskivanje mrtve kožice na noktima potisnite je prema korijenu nokta i odstranite širokim škaricama iz seta. Zapamtite: tanku kožicu na noktu možete potiskivati, ali onu oko nokta ne smijete. Ako je jako izražena, skratite je škaricama.

PR PR Foto: PR

U setu dolaze tri različita noža za pedikuru za nježno uklanjanje tvrdih dijelova kože na svim dijelovima pete i prstiju. Nokti na nogama se sijeku pod kutom prema dolje, da se ne bi listali. Ne smiju se ni previše skratiti, a najbolje je koristiti zaobljenu grickalicu iz Nailox seta.

Osim što je bitno imati kvalitetan set za njegu noktiju, bitno je znati kako ga koristiti i na koji način tretirati nokte. Obratite pažnju na ove detalje:

• Ne turpijajte mokre nokte, dobro ih posušite
• Ne uklanjajte suhe kutikule, ruke i noge dobro namočite prije manikure i pedikure
• Nemojte zaobljavati nokte na nogama, postoji mogućnost da će urastati
• Ne uklanjajte zanoktice preduboko
• Ne koristite star i tup pribor

5 razloga zašto je Nailox najbolji set za njegu noktiju

Kada jednom kupite Nailox set, služit će vam godinama i nećete morati kupovati nikakve dodatke. Osim nekoliko vrsta grickalica i škarica, različitih noževa za pedikuru, potiskivača kutikule, štapića za čišćenje noktiju, u njemu ćete naći i pribor za njegu lica poput pincete i igle za uklanjanje bubuljica.

Evo zašto je ovaj set naš izbor:

• Izrađen je od vrhunskog nehrđajućeg čelika
• Posjeduje dugotrajnu oštrinu
• Dolazi u luksuznoj torbici
• Različit dizajn pribora odgovara i različitim potrebama
• Dodatni pribor za njegu lica

Svaki komad pribora poslije upotrebe možete dezinficirati alkoholom ili nekim drugim sredstvom. Neće korodirati, promijeniti boju niti izgubiti oštrinu.

PR PR Foto: PR

Kako doći do ovog pribora?

Nailox set ne možete pronaći u običnim, pa čak ni u specijaliziranim trgovinama. Možete ga kupiti samo putem interneta na službenoj stranici DokiShop trgovine. No, slijedi iznenađenje za sve čitatelje dnevnik.hr portala… DokiShop je odlučio obradovati sve koji čitaju ovaj tekst s 50 % popusta na kupnju ovog pribora koji se mora naći u svakoj kozmetičkoj torbici.

Još ne znate za DokiShop? Evo prilike da saznate sve o njemu. To je relativno mlad brand, ali brand s vizijom u bolje sutra. Nastoji revolucionarizirati način online trgovine te predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu i dokaz da se dobar glas daleko čuje.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika te je vrlo brzo stekao ugled nekoga kome možeš pokloniti povjerenje.

Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

PR PR Foto: PR

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će našu svakodnevnu njegu učiniti lakšom je Nailox set pribora.

NAPOMENA: Broj setova po sniženoj cijeni je ograničen, a zalihe očekivano brzo nestaju! Zato kliknite na niže navedeni link i ugrabite svoj Nailox set dok ga još ima na zalihi.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene