Nestao Matija Horvat
Nestao Matija Horvat Foto: Nestali.hr

Matija Horvat (25) nestao je u petak. Oko 7 sati je otišao od kuće u Sesvetama Ludbreškim i nije se vratio. Njegov automobil pronađen je u kanalu u Duboviti.


Policija traga za 25-godišnjim Matijom Horvatom iz Sesveta Ludbreških.

Vezani članci Španjolska policija, ilustracija VIDEO Ulično slavlje 40.000 mladih izmaklo kontroli: Ozlijeđene 43 osobe, 20 uhićenih te je prijavljen slučaj seksualnog napastovanja Policija u šumi, ilustracija Nije mu bilo spasa: Traktorom sletio u odvodni kanal, udario u stablo i betonski stup pa ispao iz kabine

Njegov je nestanak prijavljen u petak u 18 sati, a mladić se s adrese Vinogradska 26 u Sesvetama Ludbreškim udaljio istog dana u 7 sati.

U trenutku odlaska od kuće mladića je bio odjeven u bijelu majicu s crnim crticama i plave traperice te u crne kožne tenisice.

Od kuće je otišao automobilom marke Fiat Puntom. Njegov je automobil pronađen dva sata nakon prijave nestanka u kanalu HE Dubrava u Dubovici, dok se za njime i dalje traga.

U ptoragu je, osim policije, uključeni i HGSS te vatrogasci VZO-a Veliki Bukovec, Mali Bukovec i Sveti Đurđ.

Sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Matiji Horvatu policija moli da ih hitno obavijeste na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba.