Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdila policija

Sjećate se nestalog zagorskog milijardera Božidara Gorupa? Vratio se u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagorski milijarder i poduzetnik Božidar Gorup, koji se od siječnja 2015. godine vodio kao nestala osoba, vratio se u Hrvatsku svojoj obitelji, doznajemo iz PU krapinsko-zagorske.

Božidar Gorup, takozvani prvi zagorski miliarder i poduzetnik, više nije nestala osoba. Iz PU krapinsko-zagorske doznajemo da se Gorup vratio u Hrvatsku svojoj obitelji te da će ga policija maknuti iz Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO). Kad je točno Gorup stigao u Hrvatsku, iz policije nisu precizirali.

Pročitajte i ovo Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući

Zagorski poduzetnik Božidar Gorup nestao je 19. siječnja 2015. godine. Gorup je jednostavno otišao iz obiteljske kuće u Tomaševcu kraj Klanjca za Beograd. Njegov automobil pronađen je na parkiralištu beogradske zračne luke.

Gorup je naime, nakon što je viđen u Beogradu, odletio za Dohu odakle se uputio u glavni grad Filipina, što je ujedno zadnji put da je lociran.

Njegova obitelj nestanak je prijavila gotovo dva tjedna nakon što je otišao od kuće. Tad su to obrazlagali time da je u njegovom poslu bilo normalno da ga nema po nekoliko dana.

Njegov brat Damir je tad rekao kako je Božidar imao financijskih problema. Naime, njegovo poslovno carstvo se sastojalo od klaonica, poljoapoteka, proizvodnje bio-plina i repromaterijala. Ukupno je brojalo čak 54 tvrtke, ali u jednom trenu sve se urušilo do te mjere da je ostao dužan čak 350 milijuna kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene