Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nenad Stazić ispričao se danas na Općinskom sudu u Zagrebu članici Organizacijskoga odbora građanske inicijative 'U ime obitelji' dr. Željki Markić


Potpredsjednik Hrvatskog sabora i član SDP-a Nenad Stazić ispričao se na Općinskom sudu u Zagrebu članici Organizacijskoga odbora građanske inicijative 'U ime obitelji', Željki Markić, radi komentara koji je tijekom referenduma o braku objavio na svom profilu na društvenoj mreži Facebook.

Stazić: HDZ priča gluposti

Vezani članci Arbitraža, ilustracija Sud EU-a proglasio se nenadležnim za slovensku tužbu protiv Hrvatske, Plenković zadovoljan, Slovenci žaluju Nenad Stazić Stazić oštro o slučaju Šegote i Kožića: ''Ravnateljica Centra za socijalnu skrb misli da je iznad suda i zakona''

'Ja, Nenad Stazić, ispričavam se gospođi Željki Markić što sam na svom Facebook profilu napisao rečenicu: 'Očekujem da ova Markićka i njezina Udruga za obitelj zatraži da se Ustavom zabrane jednorodiljske obitelji. Djecu iz takvih obitelji pokupit će po kućama, strpati u kamione i odvesti u dom. A dom će osnovati u Jasenovcu', jer tom rečenicom nisam htio povrijediti ni uvrijediti gospođu Željku Markić, kao ni članove njezine obitelji“, rekao je Stazić na sudu.

Markić je prihvatila ispriku u svoje osobno ime, kao i u ime svih koji su sudjelovali u građanskoj inicijativi 'U ime obitelji'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook