Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na općinskom sudu

Stazić se ispričao Željki Markić, zbog komentara na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nenad Stazić ispričao se danas na Općinskom sudu u Zagrebu članici Organizacijskoga odbora građanske inicijative 'U ime obitelji' dr. Željki Markić

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i član SDP-a Nenad Stazić ispričao se na Općinskom sudu u Zagrebu članici Organizacijskoga odbora građanske inicijative 'U ime obitelji', Željki Markić, radi komentara koji je tijekom referenduma o braku objavio na svom profilu na društvenoj mreži Facebook.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Afera odijela Sud odbio prijedlog obrane Dragana Kovačevića, Uskok: "To je pokušaj odugovlačenja" Donald Trump Izašli mu ususret Trump u posljednji trenutak dobio odgodu - ne mora položiti 464 milijuna dolara

Stazić: HDZ priča gluposti

'Ja, Nenad Stazić, ispričavam se gospođi Željki Markić što sam na svom Facebook profilu napisao rečenicu: 'Očekujem da ova Markićka i njezina Udruga za obitelj zatraži da se Ustavom zabrane jednorodiljske obitelji. Djecu iz takvih obitelji pokupit će po kućama, strpati u kamione i odvesti u dom. A dom će osnovati u Jasenovcu', jer tom rečenicom nisam htio povrijediti ni uvrijediti gospođu Željku Markić, kao ni članove njezine obitelji“, rekao je Stazić na sudu.

Markić je prihvatila ispriku u svoje osobno ime, kao i u ime svih koji su sudjelovali u građanskoj inicijativi 'U ime obitelji'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene