Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka pretučenog dječaka

'Nema velike nade, ali mlad je i zdrav i to mi daje snagu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I službeno je potvrđeno da je 16-godišnji dječak, koji se još uvijek bori za život, brutalno pretučen i to bez ikakvog povoda. Bezazleni izlazak u trenu se pretvorio u tragediju. Roditelji se mole za njegov oporavak i unatoč teškom stanju nadaju se najboljem.

Stjepanovi roditelji još ne mogu vjerovati što mu se dogodilo. Od nedjelje se mole samo za njegov oporavak. 'Nema za sad neke velike nade, ali vjerujem, vjerujem, ima zdrav organizam, mlad je i to mi daje snagu', kaže njegova majka Silvana Urbančić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Zahvalna je liječnicima i policiji koja je brzo došla do počinitelja, 19-godišnjaka koji je iz obližnjeg kafića došao u sklonište. U podrumu zgrade u nekadašnjem atomskom skloništu te se kobne subote slavio rođendan. 19-godišnji napadač bez ikakvog je povoda brutalno iscipelario mladića čiji život sada visi o niti.

Stjepan je zapravo kolateralna žrtva. S napadačem se posvađao njegov prijatelj, a za vrijeme tuče osumnjičeni 19-godišnjak je pao na Stjepana. Ostali su ga pokušali spriječiti da divlja.

'U naletu bijesa što mu prijatelji ne daju da se dalje fizički obračunava, nogom nekoliko puta udario mladića koji se još uvijek nalazio na tlu', dodaje glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Ako se napadaču ne bude sudilo kao mlađem punoljetniku prijeti mu zatvorska kazna u rasponu od 1 do 10 godina zatvora. Sve to sada je za Stjepanove roditelje u drugom planu. Oni samo žele da im sin preživi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene