Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će mu suđeno u Beogradu

Nema pravnih mogućnosti za izručenje Jocića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni tajnik u srbijanskom ministarstvu pravosuđa Slobodan Homen izjavio je da nema pravnih mogućnosti za izručenje Hrvatskoj Sretena Jocića, uhićena pod sumnjom da je umiješan u ubojstvo Ive Pukanića i njegova suradnika Nike Franjića.

Srbija i Hrvatska, po Homenovim riječima, nisu potpisale bilateralni sporazum o suradnji u takvim slučajevima, a srbijanski zakoni ne dopuštaju izručenje građana te države. Homen je, gostujući na beogradskoj televiziji B92, kazao da u dotičnu slučaju pravno nije moguće izručiti Jocića te da će mu biti suđeno u Beogradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sutra svjedočenje krunskog svjedoka U Beogradu nastavljeno suđenje za ubojstvo Pukanića Slika nije dostupna Na suđenju u Beogradu Joca Amsterdam Pukanićevo ubojstvo povezao s Hypo bankom

>> 'Uhićenje Joce Amsterdama dokaz je da policije surađuju'

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, uhićen je jučer u Beogradu na nalog srbijanskog posebnog odvjetništva zbog osnovane sumnje da je umiješan u ubojstvo vlasnika zagrebačkog tjednika Nacionala Ive Pukanića i njegova suradnika Nike Franjića.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene