Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Mesić i Sanader zadovoljni

'Uhićenje Joce Amsterdama dokaz je da policije surađuju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, komentirajući u utorak uhićenje Sretena Jocića poznatijeg kao Joca Amsterdam, rekao je da je to samo dokaz da policije Srbije i Hrvatske surađuju, te je dodao da je dobro da policije surađuju jer se samo tako može stati na kraj organiziranoj mafiji koja djeluje bez obzira na granice.

'Oni nemaju prepreke, ali zato policija mora biti odmah korak do njih da ih može sustići i poduzeti sve potrebne mjere', rekao je predsjednik Mesić novinarima u hotelu Westin, gdje je sudjelovao na otvaranju trodnevne Druge radne konferencije Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama u Republici Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesporazum Policajci mu na silu upali u stan misleći da gine, a on samo pjevao operu Slika nije dostupna Lekcija iz povijesti Mesić: 'Koji je to antifašizam što ga Karamarko brani od mrtvoga Tita?'

>> Jocić navečer priveden u upravu beogradske policije

Premijer Ivo Sanader izrazio je danas zadovoljstvo policijskom suradnjom Hrvatske i Srbije koja je dovela do jučerašnjeg uhićenja Sretena Jocića, kojega se sumnjiči da je umiješan u ubojstvo novinara i izdavača Ive Pukanića i njegova suradnika Nike Franjića.

'Pokazalo se da je nužna suradnja između policija dviju zemalja. Smatram da je jako dobro što je došlo do suradnje hrvatske i srbijanske policije i treba tako nastaviti dalje jer organizirani kriminal ne poznaje granice, a što će pokazati daljnji tijek obrade cijelog slučaja, to je teško prognozirati. Zadovoljan sam i radom policije i Ministarsva pravosuđa', rekao je među ostalim Ivo Sander.

Komentirajući uhićenje Sretena Jocića, ministar pravosuđa Ivan Šimonović, uoči predstavljanja projekata reforme pravosuđa predstavnicima međunarodne zajednice u Novinarskom domu, rekao je pak da su u tijeku razgovori sa Srbijom, Crnom Gorom te Bosnom i Hercegovinom o međusobnom izručivanju državljana protiv kojih se vode kazneni postupci.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene