Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SRAMOTA U ZAGREBU

U kolicima stigao na vještačenje, ali ostao je na ulici jer "portir ne smije napustiti radno mjesto ni dati ključ od platforme..."

Stigao na vještačenje pa ostao na ulici (Foto: Facebook)
Stigao na vještačenje pa ostao na ulici (Foto: Facebook) Foto: Facebook
Društvenim mrežama večeras se velikom brzinom proširio status Nadice Bjelčić u kojem se vidi mladić u invalidskim kolicima koji je pozvan na vještačenje, ali do vještaka ne može doći.

"Čekamo vještačenje. Ne možemo u zgradu jer portir ne smije napustiti svoje radno mjesto niti ikome dati ključeve za platformu. Vještačenje će biti na ulici, čekamo da siđu na cestu", napisala je Bjelčić na Facebooku.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić Odluku donio Turudić Hermanovoj majci sud promijenio kaznu: Zbog afere s invalidskim mirovinama neće služiti zatvorsku kaznu, već samo uvjetnu Slika nije dostupna Invalidi su neravnopravni Poništavat će se lažna rješenja o invalidnosti

Doznajemo kako se sve dogodilo u četvrtak u poslijepodnevnim satima. Poziv na vještačenje uputio je Sektor za vještačenje, Središnji ured u Zagrebu u Mihanovićevoj ulici 3.

Iako pozvan u 17:30 u sobu na prvom katu, njezin sin Denis, koji je u invalidskim kolicima, na vještačenje je čekao na ulici. Kako doznajemo od Nadice Bjelčić, platforma u zgradi postoji. Portir jedini ima ključ za nju. S tom platformom se ide u podrum gdje je lift koji vozi na 1. kat.

Bjelčić je kazala kako je vještačenje na kraju trajalo 10 minuta, a onda je Denis kazao da mu je hladno. U međuvremenu je trajalo nadvikivanje cijele obitelji sa socijalnom radnicom zbog buke od prometa. Dodaje i da su oni danas bili treći po redu koji nisu uspjeli ući na vještačenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene