U ovotjednoj rubrici (Ne)formalno Dnevnika Nove TV Mislav Bago razgovarao je s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem.


Gordan Jandroković u Bjelovaru je odrastao uz oca rukometaša, pa se u mladosti i on bavio tim sportom. Otkrio je da je suprugu liječnicu upoznao u Malinskoj te se s njom vjenčao 1994. godine. ''Znamo izgovoriti i teže riječi, ali mi je vrlo korisno to što mi govori'', rekao je Jandroković.

Bivši premijer Milanović nije njegov daljnji rođak, naglašava, nego njegove žene, a Mislav Bago nije propustio priliku da čuje i kakvi su bili njihovi prvi susreti na obiteljskim ručkovima.

Predsjednik Sabora kaže da su ga u mladosti zvali Gogo, a na pitanje smeta li ga kada čuje da ga zovu Njonjo, odgovara: ''To traje već 15 godina. Ignoriram kad to čujem. Ali ne mogu uvijek, nekad i reagiram, ako mi se dogodi na ulici. Nemam kratki fitilj, ali se znam zapaliti'', istaknuo je.

Što je još rekao o svojoj mladosti, o ''seksi'' curama i dečkima sa Zrinjevca, kako su izgledali prvi susreti s bivšim premijerom Zoranom Milanovićem te koje su najgore osobine političara ... pogledajte u video prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr