Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Narodna koalicija održala je predizborne skupove u Slavonskom Brodu i Požegi.


Narodna koalicija održala je predizborni skup u Slavonskom Brodu, a okupljenima se obratio predsjednik SDP-a Zoran Milanović koji je HDZ nazvao svojim konkurentnima, a ne neprijateljima. Nakon Slavonskog Broda Narodna koalicija održala je i predizborni skup u Požegi. Poruka ni tamo nije nedostajalo.

Vezani članci Zoran Milanović Predsjednik Milanović o ustavnim sucima: "Smatram da su neki korumpirani" Predsjednik Vlade Plenković uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a dao je izjavu za medije - 2 HDZ o Milanoviću: "Iskompleksirani klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!"

'Dosta je podijela Tito - Tuđman... Ali siguran smjer za Hrvatsku to da, mi planiramo pobijediti. HDZ je super. Oni su super, a mi smo Eurosuper 98. To je gorivo za moderna vozila, moderne mozgove. Za HDZ imam ulaznicu za 21. stoljeće. Mukte je, neka je podignu u SDP-u i Narodnoj koaliciji jer oni su stranka i koalicija 20. stoljeća i nažalost tako je. Ima tamo pametnih ljudi. Iako ne kažem da je to novi HDZ. Trebamo razgovarati, ne kao Big Brother svaki dan na televiziji, ali naši stručnjaci da', kazao je Milanović.

 

'Preuzeli smo Hrvatsku u lošem stanju i izvukli je iz gliba. Možda smo mogli i brže, ali smo učili na greškama. Nismo se rodili kao ministiri. Ali nismo krali, nismo prodavali nacionalne interese. Naši protivnici nisu obećavali da će poskupiti prijevoz, da će ukinuti kurikularnu reformu... Siguran sam da ćemo kao Filip Hrgović nokautirati njihovu koaliciju', kazao je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

 

Nakon skupa u Požegi predstavnici koalicije su otputovali u Novu Gradišku na druženje s građanima.