Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno svjedočanstvo

NAPAO JE 70 KILOGRAMA TEŽAK PAS: 'Bilo je užasno, zaletio se i skočio na mene!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odvijala se jučer kod Sinja. Čak sedmero ljudi lakše je ozlijedio pas koji se otrgnuo s lanca. Najteže je stradala obitelj Zorica koja je i danas u šoku.

Vlasnik psa pred kamere nije htio, a ozlijeđeni kažu da pas nije bio cijepljen protiv bjesnoće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

'Okrenula sam se da ću krenuti naprijed, a on me ulovio. Zaletio se i skočio na mene', još u šoku, Nikolina Zorica iz Hrvaca pored Sinja prepričala nam je dramatičan događaj. Čak 70 kilograma težak kavkaski ovčar je ugrizao nju, kćer i svekrvu.

'Bilo je užasno, to vam je šok, to je očajno. A kad sam vidjela da je ugrizao djecu osjećala sam se očajno. Kad je mene ugrizao, nisam toliko osjećala taj ugriz koliko sam ja mislila na djecu', ispričala je Nikolina.

DRAMA NA SAVSKOM NASIPU Pištoljem prijetio vlasnici psa: 'Hoćete da vas ubijem!?'

Pas se otrgnuo s lanca i ozlijedio čak sedam ljudi. Među njima i malenu Mateu, ali i Branka Zoricu koji je prvi priskočio u pomoć susjedima. 'Kad sam vidio da dijete nemoćno leži, tada nisam ni razmišljao da bi mene mogao ugristi, već sam jednostavno to učinio', kazao je Branko.

Vlasnik psa nije htio izaći pred kamere. Veterinari će ga pregledati i odlučiti što dalje. No, prema Nikolininim informacijama pas nije bio cijepljen. Tragedija je srećom izbjegnuta. Policija je protiv 50-godišnjeg vlasnika psa podnijela prijavu za remećenje javnog reda i mira.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene