Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa zbog pasa

DRAMA NA SAVSKOM NASIPU Pištoljem prijetio vlasnici psa: 'Hoćete da vas ubijem!?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Hoćete da vas ubijem!?", mašući pištoljem vikao je Zoran K. na 56-godišnjaka, njegova sina i kćer na Savskom nasipu u Zagrebu...

Sve se dogodilo u četvrtak navečer na Savskom nasipu. Policajci su te iste večeri pokucali na vrata stana Zorana K. (63) i priveli ga zbog prijetnje pištoljem i dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom.

Pročitajte i ovo Psi - 1 Blagoslov pasa Ljubav je to koja se teško može opisati: ''Moji roditelji su preminuli i bila sam jako ljutita na život, a onda su oni ušli u moj život i izliječili moje srce'' Ivana Crnoja, predsjednica Udruge Pobjede U KORONAKRIZI Hrvati su u posljednje dvije godine udomili ili kupili više od 120 tisuća pasa, ali postoji i druga strane medalje: "Probajte zamisliti da ste zadnja rupa na svirali"

Jovanović: Nikakve prijetnje me neće zaustaviti

Svemu je prethodio napad njegova psa na psa 29-godišnje vlasnice. Kada je vlasnica pokušala razdvojiti pse Zoran K. izgubio je kontrolu i počeo se derati na nju i njezina brata i oca, a u jednom trenutku izvukao je i pištolj. Kasnije iste večeri otac i sin su otišli u policijsku postaju i sve prijavili, a policajci su još iste večeri pokucali na vrata stana Zorana K. i priveli ga.

Ne čudi brza reakcija policije s obzirom da je Zoran K. već i ranije evidentiran zbog nanošenja teških ozljeda, razbojništava i protupravnog oduzimanja slobode. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene