Mladići, koji su prije nekoliko dana na Braču izvrijeđali državnu tajnicu Janicu Kostelić - pušteni su na slobodu.


Neprimjereno ponašanje i uvrede na račun naše najbolje sportašice Janice Kostelić glavna su tema i među njezinim kolegama sportašima. Svi od reda optužuju takvo ponašanje. Bez obzira koju funkciju Janica sada obnaša, to nije zaslužila i to nije način da se izrazi nezadovoljstvo, složni su sportaši.

Vezani članci Učenici, ilustracija Oboljelo dijete dolazilo na nastavu: U osnovnoj školi na dalmatinskom otoku zaraženo više učenika i nastavnika Slika nije dostupna Maras: Vrijeme je da konačno počnemo raspravljati o Agrokoru!

Prekršajni sud u Splitu, podsjećamo, za verbalni napad trojici od njih odredio je petodnevni pritvor. Njihovim puštanjem, slučaj nije završen. Cijeli predmet vraća se na ponovljeno suđenje u Split. Kad rasprava bude sazvana, trebali bi se izvoditi dokazi.

"Janica Kostelić je proslavila ovu malu Hrvatsku, jedna od najvećih sportašica na svijetu, ne govorimo o hrvatskim okvirima, ako tko to nije zaslužio onda je to Janica Kostelić, nema veze s čim se bavila, što radila, za koga radila i moramo respektirati žene", ističe Goran Ivanišević.

"Mislim da to nitko ne zaslužuje, a pogotovo ženska osoba, legenda, sportaš, nevjerovatno", zgrožena je Iva Majoli.

"Ne znam što bi rekao, teško mi je kad to sve gledam, ali nadam se da će to riješiti i da će otići sve u dobrom smjeru", nada se bivši nogometaš Silvio Marić.