Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na autocestama očekujte gužve

Nakon ledene kiše u prvom, jugo u drugom dijelu dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A 1, Bosiljevo-tunel Mala Kapela, pada kiša koja se ledi u dodiru s tlom.

Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima i u Dalmaciji, a zbog niske temperatura moguća je poledica u unutrašnjosti i na cestama u gorju, izvještava HAK. I na autocesti A 1, Bosiljevo-tunel Mala Kapela, pada kiša koja se ledi u dodiru s tlom

Pročitajte i ovo Ilustracija EU financira samo dio Vozači na rubu živaca zbog raskopanih cesta: ''Radovi negdje traju već treću zimu, a novca za dovršetak nema'' Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

>> Ako krenete na put čuvajte se poledice, južine i tankih živaca

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu, na državnoj cesti D 1 Gračac-Knin i D 42 Josipdol-Poljanak.

Očekuju se gužve na naplatnim kućicama

Na svim cestama, posebice gradskim prometnicama, danas se očekuje vrlo gust promet zbog blagdana Sveta tri kralja. Gužva se očekuje i na kućicama autocesta u Lučkom, Ivanjoj Reci, Karlovcu te na graničnim prijelazima, na izlasku i na ulasku u zemlju.

U gotovo svim krajevima Hrvatske jutros je bilo mjestimice ili pretežno oblačno. U gorskim predjelima danas može biti još malo snijega ili kiše koja se smrzava na tlu. U popodnevnim satima  zapuhati će umjeren i jak jugozapadni vjetar i osjetno će zatopliti. Najviša dnevna temperatura bit će od 0 do 5, na Jadranu 7 do 12 stupnjeva, izvještava DHMZ.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene