Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kompilacija

SABORSKI KLAUN ILI NESHVAĆENI BORAC ZA MALOG ČOVJEKA Naj govori Ivana Pernara u Saboru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Govori Ivana Pernara u Saboru, čini se, tražena su roba na domaćem webu.

Ivan Pernar, iako je tek kratko vrijeme u Saboru, već se prometnuo u jednog od najjaktivnijih zastupnika. Za njegove govore i replike u Saboru, možemo reći da su sadržajno možda upitnog karaktera, no u široj javnosti, oni svakako imaju svoju publiku.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar Stižu prijave Ivan Pernar obilazi škole, slika i snima maloljetnu djecu! Roditelji i ravnatelji zabrinuti Ivan Pernar i prosvjednica Javna molitva krunice VIDEO Pogledajte žestoku svađu Pernara i prosvjednice: "Bolestan si, odi na je*eno Vrapče!"

Donosimo vam pregled najzanimljivijih dosadašnjih govora Ivana Pernara u Saboru. Osim što nije birao riječi, zbog čega mu je i nekoliko puta oduzimana riječ, Pernar nije prezao od prozivanja ikoga u Saboru, a i šire.

Stanka zbog privođenja kolega

Pernar je tako na sjednici Sabora o povjerenju vladi premijera Andreja Plenkovića zatražio stanku, zbog privođenja svojih kolega iz stranke tijekom deložacije obitelji Dukić na zagrebačkom Sv. Duhu. Odmah se obrušio na tad još uvijek mandatara Plenkovića i njegov HDZ. (Prvi video u našoj galeriji).

Pusić ga poslala ''da odspava''

Pernar je imao "okršaj" i s bivšom ministricom vanjskih poslova Vesnom Pusić (HNS) u kojem ga je Pusić poslala "da si malo odspava". (Drugi video u našoj galeriji).

Česti okršaji s Reinerom

Pernar se često nalazi u verbalnim egzibicijama s potpredsjednikom Sabora Željkom Reinerom (HDZ) te ga je jednom prilikom tako i zbunio zatraživši stanku zbog čitanja vijesti s portala Novi svjetski poredak. (Treći video u našoj galeriji).

Divljenje Pupovcu

Tijekom saborske rasprave o HNB-u, Pernara je "očarao" govor zastupnika Milorada Pupovca (SDSS), kojem je posvetio i poveću dozu divljenja u replici. (Četvrti video u našoj galeriji).

Nije štedio ni Vujčića

Isto tako, Pernar nije poštedio niti guvernera HNB-a Borisa Vujčića, tijekom saborske rasprave o prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o Hrvatskoj narodnoj banci, te mu pojasnio zašto ga vlast "drži za onu stvar". (Peti video u našoj galeriji).

O višemilijunskim prijevarama

I za kraj, istaknimo još i Pernarov govor u Saboru, u kojem on, na samo sebi svojstven način, naravno, pojašnjava višemilijunske prijevare. (Šesti video u našoj galeriji).

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene