Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro stižu i ostali

Nakon četiri mjeseca: Najmlađi od šestorice splitskih huligana uhićenih u Beogradu vratio se kući

Zastrašujuće scene nakon tučnjave navijača u Beogradu (Foto: AFP)
Zastrašujuće scene nakon tučnjave navijača u Beogradu (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Zastrašujuće scene nakon tučnjave navijača u Beogradu (Foto: AFP) Zastrašujuće scene nakon tučnjave navijača u Beogradu (Foto: AFP) Foto: Afp Huligani nakon derbija na Partizanovu stadionu (Foto: AFP) Huligani nakon derbija na Partizanovu stadionu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Huligani tijekom nereda na derbiju Zvezde i Partizana u Beogradu (Foto: AFP) Galerija 1/3 >>
Najmlađi od šestorice Splićana uhićenih u Beogradu nakon nereda na stadionu Partizana, Ivan Ronald Mišković (19), vratio se kući u Hrvatsku.

Pušten je iz Kazneno-popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici nakon što je odslužio kaznu od četiri mjeseca zatvora po nagodbi koju je potpisao u dogovoru s Višim javnim tužiteljstvom u Beogradu. Unatoč mogućnosti da zatraži uvjetni otpust nakon odsluženja dvije trećine kazne, ostao je u zatvoru do zadnjeg dana.

Na dan isteka kazne Ivanu Ronaldu Miškoviću uručili su rješenje da u roku od 48 sati mora napustiti teritorij Srbije jer je osim zatvorske kazne dobio i izgon u trajanju od pet godina.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Nakon toga nije prepraćen do granice sa Hrvatskom, već su ga izveli iz kaznionice u Sremskoj Mitrovici i ostavili na cesti pred ulazom. Mladić je iz obližnjeg kafića kontaktirao s obitelji te su u najkraćem roku došli po njega, jer su čekali na njegov izlazak u blizini granice s hrvatske strane, piše Slobodna Dalmacija.

Sljedeći će se u Split vratiti Damir Tovarović (38) i Jakov Podrug (24) koji su dobili po pet mjeseci zatvora, što im istječe polovinom svibnja. Međutim, obojica su zatražila uvjetni otpust te su njihovi zahtjevi već zaprimljeni kod suca izvršenja na Višem sudu u Beogradu.

Kazne od po pola godine zatvora uz petogodišnji izgon dobili su Hrvoje Baković (32), Ante Firić (27) i Stjepan Mihovilović (31). Oni su također ispunili rok za mogućnost dobivanja uvjetnog otpusta.

Podsjetimo, zbog tučnjave i nereda na utakmici Partizan – Crvena zvezda 13. prosinca uhićeno je 26 osoba. Među uhićenima bila su i šestorica državljana Hrvatske, koji su priznali krivnju za izazivanje nereda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene