Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Štitimo zdravlje kupaca'

Prosvjed zbog Britanskog trga u Zagrebu - Grad odgovara: Oni ne rade prema pravilima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog odluke o ne produživanju ugovora o zakupu pojedinim zakupcima na zagrebačkom Britancu nakon 1. srpnja, organiziran je prosvjed za nedjelju.

Na društvenim mrežama najavljuje se prosvjed protiv uklanjanja obrtnika sa zagrebačkog Britanca, u nedjelju 3. srpnja u 12 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nema službene potvrde Novo podrhtavanje tla uznemirilo Zagrepčane, stigle stotine komentara: "Čulo se, a i protreslo" Dojava o bombi na Županijskom sudu u Zagrebu - 6 I pas bio u potrazi FOTO Drama na sudu u Zagrebu: Dojava o bombi bila je lažna, a poziv je upućen iz susjedne zemlje

Najavljuju kako će prosvjedovati na način da će se kontinuirano prelaziti tri pješačka prijelaza s ciljem blokiranja prometa. Prosvjed je prijavljen, a planirano vrijeme prosvjeda je 30 minuta.

Prosvjed se održava jer su Tržnice Zagreb donijele odluku o tome da nekolicini zakupaca na tržnici neće produžiti ugovore jer ne rade prema pravilima. Naime, Tržnice Zagreb su utvrdile da četiri zakupca na tržnici prodaju lako kvarljivu robu u neadekvatnim uvjetima zbog čega je, kažu, upitna njihova zdravstvena ispravnost.

'Budući da je utvrđeno kako dio zakupaca na tržnici (njih četvoro) prodaju lako kvarljivu robu u neadekvatnim uvjetima u pokretnim napravama - vozilima pri čemu se dovodi u pitanje njezina zdravstvena i sanitarna ispravnost te ugrožavanje zdravlje kupaca, Tržnice Zagreb su donijele odluku kako takvim zakupcima neće biti produžen ugovor o zakupu nakon 1. srpnja 2016. Napominjemo kako su zakupci koji su već ranije upozoreni, dobili na vrijeme pismenu obavijest o nemogućnosti produžetka ugovora s Tržnicama Zagreb, a sve u cilju zaštite zdravlja kupaca', odgovorili su za Dnevnik.hr u gradskom Uredu za odnose s javnošću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene