Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prepunoj dvorani zagrebačkog Krematorija ispraćen je omiljeni HTV-ov novinar i urednik Joško Martinović.


Na ispraćaju se okupilo oko tisuću i pol osoba. Uz obitelj i prijatelje, Martinovića su ispratile brojne kolege. ispraćen je klapskom izvedbom pjesme 'Krist na žalu', za koju je  tekst napisao pokojni papa Ivan Pavao II, nakon čega je Tereza Kesovija ispjevala pjesmu 'Ave Maria'. Ceremonija je završena pjesmom koju je sam Martinović izabrao, 'Ruzinavi brod', koju je također izvela klapa.

Vezani članci Posljednji ispraćaj Milana Bandića Književnica o masovnom okupljanju na Bandićevom ispraćaju: "Obične ljude se već godinu dana pokapa kao pse jer kad umre netko "običan" virus divlja" Mjesto na kojem će biti pokopan Milan Bandić - 5 Sahrana Milana Bandića u srijedu, iz Grada pozvali na humanitarnu gestu

>> Izniman čovjek i reporter: Doviđenja dragi Joško!

Voditelj, novinar i urednik prepoznatljivog i osebujnog stila, Joško Martinović, preminuo je 2. lipnja u zagrebačkoj bolnici Rebro nakon 7-godišnje borbe s teškom bolešću. Martinović je vodio i uređivao emisije 'Globalno sijelo' i 'Živa istina', no prije toga bio je istaknuti reporter s bojišnica u Domovinskom ratu, a također je bio i prvi novinar koji je 1995. ušao u oslobođeni Knin.