Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na utakmici Hrvatska - Rusija možda i "Grobari" i "Delije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 4000 ruskih navijača očekuje se u Maksimiru na nogometnoj utakmici Hrvatska - Rusija, a nije isključeno ni da će im se iz Srbije pridružiti i navijači beogradskog Partizana i Crvene Zvezde, poznatiji kao "Grobari" i "Delije".

U MUP-u očekuju da će velik dio ruskih navijača doći preko Srbije, gdje bi im se mogli priključiti navijači tih dvaju beogradskih klubova.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Organizatori očekuju oko 35 tisuća gledatelja, među kojima ne će biti 136 hrvatskih navijača kojima je zabranjen dolazak na utakmice "vatrenih". Oni najkasnije dva sata prije početka utakmice moraju policiji javiti gdje će biti u to vrijeme.

Kako bi spriječila moguće navijačke nerede, policija će posebno osiguravati pravce dolaska i odlaska navijača, frekventnije gradske trgove, ulice, trgovačke centre i ugostiteljske objekte, te područje oko stadiona. 

>> Stigli Rusi, ulaznice rasprodane

Osim oko 700 policajaca utakmicu će osiguravati 650 zaštitara i 120 redara.

Policija će na cestama, kojima će putovati navijači, postaviti
nadzorne točke te prema sigurnosnim procjenama organizirati pratnju, a ruski će navijači na granici morati proći, kako kažu u MUP-u, temeljit granični nadzor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene