Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebačen u bolnicu

FOTO Olujni vjetar i u Splitu: Bura srušila kabinu na 11-godišnjaka

Aktualno Galerija Bura srušila kabinu na igralištu u Splitu - 6 Bura srušila kabinu na igralištu u Splitu - 6 Foto: Ante Cizmic/Cropix Bura srušila kabinu na igralištu u Splitu - 5 Bura srušila kabinu na igralištu u Splitu - 5 Foto: Ante Cizmic/Cropix Bura srušila kabinu na igralištu u Splitu - 4 Bura srušila kabinu na igralištu u Splitu - 4 Foto: Ante Cizmic/Cropix Bura srušila kabinu na igralištu u Splitu - 3 Bura srušila kabinu na igralištu u Splitu - 3 Foto: Ante Cizmic/Cropix +1 Bura srušila kabinu na igralištu u Splitu - 2 Galerija 1/6 >>
Jak vjetar cijeli dan stvarao je probleme diljem zemlje, a zbog bure je u Splitu ozlijeđen dječak.

Snažni udari bure u subotu poslijepodne na pomoćnom igralištu RNK Split srušili su kabinu za pomoćne igrače i ozlijedili dječaka.

Splitska policija potvrdila je za Dnevnik Nove TV da je tijekom treninga u poslijepodnevnim satima ozlijeđen 11-godišnjak nakon što je na njega u naletu bure pala kabina.

Dječak je pri svijesti i bez vidljivih lomova prevezen u KBC Split gdje će se obaviti detaljni pregledi.

Dječak je igrao nogomet s drugom djecom, a onda je sjeo na klupu koju je bura u tom trenutku srušila, zajedno s dječakom, piše Slobodna Dalmacija. Na teren su odmah izašle sve službe.

Zbog jakog vjetra splitska policija je zatvorila i jednu od najprometnijih ulica u gradu, onu Domovinskog rata, i to od raskrižja s Dubrovačkom do Solinske, te dio Hercegovačke. 

Stižu im i dojave kako sa zgrada u izgradnji vjetar nosi materijal.

Olujni vjetar cijeli dan stvara probleme diljem zemlje. Cijeli izvještaj pogledajte OVDJE

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene