Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj Planinska

Na suđenju Sanaderu svjedoči Pankretić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar Božidar Pankretić trebao bi, među ostalima, svjedočiti na suđenju bivšem premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu u slučaju Planinska.

Optužbe protiv Ive Sanadera u ovom slučaju potkrijepio je njegov suoptuženik, mesar Stjepan Fiolić koji je na sudu ranije detaljno ispričao kako je bivšem premijeru nosio 17 milijuna kuna provizije u kutiji za hrenovke, nakon što mu je Sanader pogodovao u prodaji zgrade u Planinskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Slika nije dostupna Slučaj Planinska Čobanković: Žao mi je što nisam imao hrabrosti Sanaderu reći ne!

'Čobankovićevo ministarstvo bilo naznačeno kao naručitelj sporne procjene'

I ministar Petar Čobanković, čije je ministarstvo u konačnici preuzelo zgradu, je priznao optužbe pa je nakon nagodbe s tužiteljstvom osuđen na rad za opće dobro.

Uz Sanadera i Fiolića na optuženičkoj je klupi ostao i vlasnik tvrtke Inžinjerski biro Mladen Mlinarević čija je tvrtka po tvrdnjama tužiteljstva prije prodaje udvostručila vrijednost sporne nekretnine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene