Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTA TAKTIKA

Umirovljenici na udaru prevaranata! Dvije gospođe pustile ih u domove, ni ne sluteći da će ostati bez 60.000 kuna i zlata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 51-godišnjakinjom osumnjičenima za počinjenje dviju krađa.

Kako je izvijestila PU šibensko-kninska provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 26. srpnja u Šibeniku u jutarnjim satima, na dvije različite lokacije ušli u domove 84-godišnjakinje i 85-godišnjakinje pod izlikom pružanja medicinskih usluga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Počinje isplata Na račune više od 7000 umirovljenika sjeda 120 eura, idući mjesec bit će i više Ilustracija tražila savjete Prestali joj se javljati "ljubavni magovi" pa shvatila da je prevarena: Potrošila tisuće eura

Tom prigodom starije gospođe su opljačkali te su iz njihovih domova otuđili novčani iznos od oko 60 tisuća kuna kao i zlatni nakit.

"Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku", izvijestila je PU šibensko-kninska. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene