Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva puta dnevno

Nakon 23 godine uspostavljena zračna linija s Beogradom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
JAT-ov nasljednik će Zagreb i Beograd povezivati dva puta dnevno. Prvi let na ovoj liniji uspostavljen je u veljači 1928. godine.

Nakon 23 godine pauze, jutros je ponovo uspostavljena zračna linija na relaciji Zagreb-Beograd. Prvi let za Zagreb iz zračne luke Nikola Tesla s beogradskog Surčina započeo je jutros u 8.20 sati. Iako je slijetanje bilo planirano u 9.30 sati, zrakoplov Boeing kompanije Air Serbia na Pleso je stigao sa zakašnjenjem.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Ilustracija preusmjeren let Snimka totalnog kaosa u avionu: Dvije putnice poludjele i vrištale, uključili se i ostali. "Daj više je*ote zašuti!"

B92 podsjeća da će JAT-ov nasljednik dvije metropole povezivati dva puta dnevno te kako je prvi let na ovoj liniji uspostavljen u veljači 1928. godine. JAT ih je ponovo uspostavio u travnju 1947. i održavao sve do kolovoza 1991. godine.

Kći predsjednika avio-tvrtke izbacila stjuardesu zbog grickalica

'Uspostavljanje linije za Zagreb je značajan i dobrodošao dodatak mreži destinacija Air Serbije koja ubrzano raste. Ovi letovi odgovorit će na sve veću potražnju za poslovnim i turističkim putovanjima onih koji često putuju između ove dvije prijestolnice te im omogućiti značajnu uštedu vremena usporedno sa putovanjima vlakom ili automobilom', kazao je generalni direktor kompanije Dane Kondić. Dodao je i da će novi letovi ujedno omogućiti dvosmjernu povezanost preko Beograda između Hrvatske, ostatka Europe i značajnih globalnih destinacija. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene