Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bahatost u avionu

Kći predsjednika avio-tvrtke izbacila stjuardesu zbog grickalica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kći predsjednika zrakoplovne tvrtke Korean Air izbacila je glavnu domaćica leta iz zrakoplova nakon što su joj servirane grickalice u vrećici a ne na tanjuriću i sada se vodi istraga slučaja.

Heather Cho (40), potpredsjednica tvrtke naredila je stjuardesi da napusti zrakoplov u trenutku kad se već kretao pistom jer nije naručila grickalice i nisu bile servirane na propisani način, izvijestila je agencija Yonhap News Agency.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila

Zrakoplov se vratio na početno mjesto u zračnoj luci i kasnio je potom u letu za Incheon u Južnoj Koreji.

Avion prisilno sletio zbog muškarca koji je masturbirao

'Vidjet ćemo je li incident predstavljao kršenje zakona. Moramo proučiti zakone jer se ovo dosad nikad nije dogodilo', kazao je neimenovani izvor u korejskom ministarstvu prometa.

'Čak i da je potpredsjednica tvrtke, u zrakoplovu je tek jedna od putnica i trebalo ju je kao takvu i tretirati', kazao je dužnosnik. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene