Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A 1, između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok te na A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, izvijestio je popodne u 14,30 sati Hrvatski auto-klub.


Pojačan je promet na istarskom ipsilonu, a kolona koja se kreće u smjeru graničnih prijelaza Plovanija i Kaštel duga je oko 9 kilometara Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Plovanija i Kaštel u oba smjera, na Rupi, Pasjaku i Macelju povremeno na izlazu iz Hrvatske, a na Staroj Gradiški na ulazu u Hrvatsku.

Vezani članci Velike gužve kod naplatnih kućica Lučko - 1 I danas gužve prema moru i kilometarske kolone, na Bajakovu se čeka i po pet sati. Nekoliko nesreća na A1 Gužve na cestama Ako idete na put, naoružajte se živcima: Na nekim graničnim prijelazima čeka se po sat i pol u kilometarskim kolonama

Zbog pojačanog izlaza teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj prometna policija ih isključuje iz prometa kod čvora Trakošćan na autocesti Zagreb-Macelj. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)