Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK izvještava

Na istarskom ipsilonu kolona vozila oko 9 kilometara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A 1, između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok te na A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, izvijestio je popodne u 14,30 sati Hrvatski auto-klub.

Pojačan je promet na istarskom ipsilonu, a kolona koja se kreće u smjeru graničnih prijelaza Plovanija i Kaštel duga je oko 9 kilometara Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Plovanija i Kaštel u oba smjera, na Rupi, Pasjaku i Macelju povremeno na izlazu iz Hrvatske, a na Staroj Gradiški na ulazu u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!'' Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

Zbog pojačanog izlaza teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj prometna policija ih isključuje iz prometa kod čvora Trakošćan na autocesti Zagreb-Macelj. Trajekti plove prema redu plovidbe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene