Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen

Strava na radnom mjestu: Komunalnom djelatniku stroj smrskao šaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarcu smrskana šaka u ozljedi na radu. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Prilikom prikupljanja otpada teško je ozlijeđen 49-godišnji zaposlenik privatnog trgovačkog društva sa sjedištem u Oroslavju.

Nesreća se dogodila kada je postavio PVC kantu za komunalni otpad na podizni hidraulični sustav kamiona za prikupljanje komunalnog otpada te se pritom rukom uhvatio za dio tog sustava. U tom je trenutku njegov kolega pritiskom na prekidač uključio mehanizam s namjerom podizanja i pražnjenja kante za smeće, a dio sustava zahvatio je djelatnikovu lijevu ruku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZADOBIO TEŠKE OZLJEDE Filmski prizori u Zagrebu: Lupao rukama i nogama po autobusu, razbio staklo pa izgubio ravnotežu i teško se ozlijedio

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni djelatnik prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u nesreći na radu teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo i nadležni inspektorat zaštite na radu. Na mjestu događaja obavljen je očevid, dok se kriminalistička istraživanja nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice tog događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija na pješačkom prijelazu Pješakinja na koju je naletio taksist preminula u bolnici: Imala je samo 15 godina

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac ima prijelom lijeve šake i uskoro bi trebao biti podvrgnut operativnom zahvatu jer su mu zdrobljene kosti

Mehanizam koji je koristio kada je zadobio ozljede mora biti u stanju dizati težak teret. "Dio te poluge zgnječio mu je šaku, sve kosti unutra su mu smrskane, ali nije riječ o nikakvoj životnoj prijetnji", neslužbeno smo doznali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene