Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašan napad

FOTO Ovo je čovjek koji je namjerno gazio bicikliste u Vojniću: Prijeti mu do deset godina zatvora

Aktualno Galerija Privođenje u Karlovcu Privođenje u Karlovcu Foto: Robert Fajt/Cropix Privođenje u Karlovcu Privođenje u Karlovcu Foto: Robert Fajt/Cropix Privođenje u Karlovcu Privođenje u Karlovcu Foto: Robert Fajt/Cropix +0 Privođenje u Karlovcu Galerija 1/4 >>
Muškarac koji je u subotu ozlijedio biciklistkinju određen je istražni zatvor te mu prijeti između jedne i deset godina zatvora.

Na Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovu u ponedjeljak je ispitan 44-godišnji muškarac koji je u subotu oko 14 sati ozlijedio biciklistkinju.

Policija ga tereti za kazneno djelo protiv opće sigurnosti odnosno da je namjerno uslijed divlje vožnje krenuo prema terasi ugostiteljskog objekta u Vojniću na kojem su odmarali biciklisti. Pritom je ozlijeđena biciklistkinja Kristina Cerin koja je potom prebačena u KBC Dubravu te joj je ustanovljena fraktura bedrene kosti. 

Za osumnjičenog je karlovačko tužiteljstvo zatražilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Ako bude osuđen, prijeti mu zatvorska kazna u trajanju od jedne do deset godina zatvora. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Energetika Vlada objavila nove cijene goriva

Ozlijeđena je sudjelovala u biciklijadi koju su organizirali veterani karlovačke 110 brigade. Iz Udruge veterana koja je organizirala događaj su poručili da je osumnjičeni muškarac namjerno napao bicikliste i vikao da mrzi Hrvate te da je ženu gazio i vukao automobilom u namjeri da je ubije.

Pročitajte i ovo Nevrijeme Slavonija Iz minute u minutu VIDEO Jak pljusak u Zagrebu, ulice poplavljene. Na udaru i Slavonija! Tuča poharala brojna mjesta, evo što nas očekuje u utorak

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 44-godišnjak 29. lipnja 2024., na parkiralištu ugostiteljskog objekta na području općine Vojnić, pod utjecajem alkohola (2,76 g/kg alkohola u organizmu) osobnim vozilom krenuo vožnjom unatrag po parkiralištu i prednjim dijelom vozila udario u drvenu konstrukciju terase ugostiteljskog objekta na kojoj je bilo više osoba. Osnovano se sumnja da se vožnjom unatrag udaljio od terase, a zatim je vožnjom naprijed prednjim dijelom vozila udario u drvenu konstrukciju terase pri čemu je jedna osoba zadobila tešku tjelesnu ozljedu (prijelom bedrene kosti) nakon čega je vozilom udario u parkirane bicikle i vukao ih po parkiralištu te se potom vozilom udaljio s mjesta događaja", poručili su iz Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene